Istorija

IMG_9202

2010 metais, aš, Mher Gevorkjan, ieškodamas naujų iššūkių ir kopdamas karjieros laiptais įvairiuose tarptautiniuose viešbučiuose tuo pačiu ieškojau galimybių tapti verslininku.

2005 metais dirbdamas virtuvės šefu didžiausiame Lietuvos viešbutyje „Lietuva“, įžvelgiau platų lauką naujoms kulinarinėms galimybėms Vilniuje, todėl ir pasirinkau šį miestą savo verslui. Aš nusprendžiau atidaryti tikrą „Steakhouse“ ir atnešti teisingą jautienos valgymo kultūrą bei tradiciją į Lietuvos sostinę.

2012 metų rugsėji Böff restoranas atvėrė savo duris. Į meniu sutalpinau geriausius dydkepsnius kartu su dideliu jūros gėrybių užkandžių asortimentu bei skaniais desertais.

Mano kulinarinė vizija slypi paprastuose dalykuose: tarpusavyje derantys kokybiški ingredientai, teisingas prieskonių santykis, teisinga technika ir žinoma meistriškumas. Kiekvieną dieną, išskyrus sekmadienį, 15 komandos narių paruošia dirvą Jūsų nepamirštamai kulinarinei patirčiai. Aš tikiu, kad pastovumas ir meilė darbui, kurį darome, yra mūsų sėkmės raktas. Kiekvienas svečias labai svarbus man ir mano komandai.

Su kulinariniais linkėjimais,

Mher Gevorkjan.

Mūsų tiekėjai ir partneriai

© 2017 Böff Steakhouse

Rezervuoti stalą

Automobilio stovėjimo vietos galimybė – prie vartų paskambinus
+370 5 2199498

Reservation send
Rezervuoti stalą