Pristatome 2019 m. naująjį “Böff steakhouse” meniu. Kruopščiai atrinkti produktai, teisinga gaminimo technika, dėmesingas aptarnavimas ir jauki aplinka nukels jus į nuostabią kulinarinę kelionę. Susipažinkite su mūsų valgiaraščiu, kuriame taip pat nurodėme ir alergenus. Alergenų reikšmių lentelę rasite apačioje.
Su kulinariniais linkėjimais
Jūsų Šefas Mher Gevorkjan
Parsisiųsti gėrimų meniu (PDF)
Parsisiųsti stipriųju gėrimų meniu (PDF)
Alergenų reikšmių lentelė
A Glitimo turintys javai ir jų produktai
B Vėžiagyviai ir jų produktai
C Kiaušiniai ir jų produktai
D Žuvis ir jos produktai
E Žemės riešutai ir jų produktaiF Sojų pupelės ir jų produktai
G Pienas ir jo produktai
H Riešutai ir jų produktai
I Salierai ir jų produktai
K Garstyčios ir jų produktaiL Sezamų sėklos ir jų produktai
M Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė kaip 10 mg/kg arba 10 mg/l, išreikti kaip SO2
N Lubinai ir jų produktai
O Moliuskai ir jų produktai